عدم تخلیه ملک توسط مستاجررا چگونه پیگیری کنم ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۶ #32064878

با سلام. من یک آپارتمان خریداری کردم که در زمان خرید مستاجر ساکن آن بود. الان موعد تخلیه ملک فرارسیده اما مستاجر عنوان میکنه چون قرارداد اجاره رو با من تنظیم نکرده خونه رو تخلیه نمی کنه. من چطور می تونم سریعا دستور تخلیه ملک رو بگیرم. آیا اینکه قرارداد اجاره ایشون با من بسته نشده خللی در روال کار ایجاد می کنه. الان طبق سند رسمی من مالک هستم. ممنون

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می توانید درخواست تخلیه ی فوری را از شورای حل اختلاف تقاضا کنید

با توجه به اینکه زمان خرید ملک توسط شما، قرارداد اجاره به نام شما انتقال پیدا نکرده است بعد از اتمام قرارداد اجاره صرفا می توانید نسبت به حکم تخلیه اقدام نمایید.