آیا استشهادیه اموال متوفی برای دادخواست ارث در دفتر خدمات لازم است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۷۸۸ #32041133

سلام دفتر خدمات قضایی مدارک لازم برای دادخواست ارث رو گواهی حصر وراثت و استشهادیه اموال متوفی به تایید شورای محل و یا هییت امنا میدونه ایا لازمه؟چون لیست کردن اموال برای ورثه غیر مطلع و گرفتن امضا سخته چون اسناد دست یکی هست

به چه صورت باید نوشته بشه؟

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اما اگر منظور شما درخواست تقسیم ترکه است ، الزاما یا باید تحریر ترکه شده و ارائه گردد یا اسناد مربوط به ماترک تقدیم گردد .

لیست ماترک جزء مدارک درخواست انحصار وراثت نیست و حرف دفتر خدمات خلاف قانون است .

با درود فراوان
عنوان کنید که از اموال منقول و غیر منقول متوفی اطلاع دقیقی نداریم تا دادگاه با استعلام اموال را مشخص نماید .