آیا اقرار متهمان مبنی بر انجام بزه های خیانت در امانت و ماده ۲۵۸ قانون تجارت جهت صدور حکم کافی میباشد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۱۵ #32011885

با سلام و درود در یک شرکت سهامی خاص اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل از اموال و اعتبارات شرکت برای خرید ملکی به نام خود طی چکهای صادره از حساب شرکت که بابت خرید ملک درج شده در وجه فروشنده ملک اقدام نموده اند و شاکی که سهامدار شرکت بوده از اقدامات مخفیانه آنها اکنون مطلع شده و شکایت کیفری انجام داده است و متعاقبا مشتکی عنه که اعضای هیئت مدیره میباشند در یک لایحه دفاعیه ارسالی به دادگاه به بزه انجام شده اقرار کرده اند و اعلام نموده اند مبالغ خرید ملک مذکور را طی چکهای صادره از شرکت پرداخت نموده اند و سپس از حقوق و مطالبات آتی خود آن را کسر کرده اند که البته قادر به ارائه هیچ گونه سند و مدرکی دال بر این ادعای خود مبنی بر کسر از مطالبات و حقوق و...نبوده اند و ضمنا این اقدام آنها غیر مجاز بوده و میبایست در جهت منافع شرکت و برای شرکت خریداری میشد نه برای خودشان لذا از بدو اقدام کاملا مخدوش و باطل میباشد.صرفه نظر از اینکه آنها بر فرض محال از مطالباتشان از شرکت کسر کرده اند یا خیر و یا به چه میزانی بوده است و ضمنا اینکه طبق ماده ۱۳۲ قانون تجارت حتی اعضای هیئت مدیره وام هم نمی توانند از شرکت بگیرند(بخاطر سوءاستفاده از موقعیتشان که هیچ گونه تضمینی در بازپرداخت وجود ندارد). آیا اقرار آنها طی لایحه ارسالی به دادگاه مبنی بر استفاده از اموال و اعتبارات شرکت در جهت منافع شخصی شان برای ارتکاب به بزه های خیانت در امانت و بند ۳ ماده ۲۵۸ قانون تجارت (خلاصه ماده عبارت است استفاده از اموال و اعتبارات شرکت بر خلاف منافع شرکت در جهت منافع شخصی )کافی است و قاضی دادگاه میتواند بر این مبنا یعنی اقرار هیئت مدیره حکم صادر کند؟همچنین اینکه سوء نیت آنها کاملا مشهود است به دلیل اینکه با سوءاستفاده از موقعیتشان برای منافع شخصی و نه برای منافع شرکت این اقدامات انجام گرفته است

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
با توجه به توضیحات ممکن است محکومیت صورت گیرد.

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

باسلام موضوع شما قابل بررسی می باشد.

با توصیفاتی که فرموده اید امکان محکومیت زیاد است .

موضوع قابلیت بررسی دارد

با درود بایستی مدارک شما بررسی شود

سلام .موضوع قابلیت بررسی دارد