سوالم این هست که ایا زن با گذشت زمان میتواند به طریقی از مرد جدا شود؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۰۱ #32010854

زنی با مرد متاهل به مدت پنجاه سال ازدواج موقت کرده است و وکالت بزل مدت ندارد مهریه ۱۴سکه.در حال حاضر زن قصد جدایی دارد ولی مرد تحت هیچ شرایطی حاضر به جدایی نیست و میگوید من زنم را دوست دارم.هیچگونه سو رفتار و اعتیادی نیز ندارد و تا به حال نفقه هم پرداخت میکرده.با توجه به عدم تمکین زن الان دادخواست الزام به تمکین ارائه نموده.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
دوست عزیز در ازدواج موقت با اتمام مدت صیغه نامه تمامی شرایط منتفی میگردد و در غیر اینصورت و چنانچه از مدت صیغه نامه باقی مانده باشد میتوانید دادخواستی مبنی بر الزام به بذل مدت را ارائه کنید.

سلام
در صورت اتمام مدت نکاح موقت ، عقد خود به خود منتفی است
و اگر هنوز مدت به پایان نرسیده با اثبات عسر و حرج زن می تواند در خواست طلاق بدهد

نکاح موقت با بذل مدت ویا انقضای مدت خاتمه می یابد الزام به بذل مهریه از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید

باسلام
درصورت اتمام مدت صیغه عقد موقت خودبخود منتفی است واگر از مدت آن باقی است دادخواست دالزام به بذل مدت تقدیم نمایید

در صورت اثبات عسر و حرج میتوانید از دادگاه درخواست طلاق بنمایید یا کاری کنید که خود شخص از شما منصرف شود.

باسلام واحترام

حق طلاق با مرد میباشد ، درصورتی که تمکین نکنید نفقه به شما تعلق نمیگیرد و برای جدایی باید زوجه بتواند عسر و حرج خودرا اثبات کند تا بتواند در دعوی طلاق موفق شود

سلام در صورتی که بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تقاضای طلاق امکان پذیر می باشد....