برای اجرائیه چقدر مهلت دارم؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۷۷۵ #32004899

سلام

۱۰ روز یا ۳۰ توی قانون اجرای احکام ۱۰ روز نوشته توی قانون نحوه اجرای احکام مدنی یک ماه کدومه لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مهلت انجام موضوع اجرائیه ده روز از تاریخ ابلاغ به شماست .

سلام .مهلت اجرای حکم ده روز میباشد .در صورتی ک توان پرداخت را ندارید جهت جلوگیری از صدورجلب ۳۰ روز فرصت دارید تقاضای اعسار و تقسیط بدهید .پس از گذشت مهلت ۳۰ روزه و عدم طرح دادخواست تقسیط حکم جلب علیه شما صادر خواهد شد

سلام وقت بخیر
مهلت ۱۰روز در ابلاغ اجراییه به این منظور میباشد که باید مفاد آنرا طی مدت مزبور اجرا کنید و در صورت عدم توانایی برای اجرا،ظرف ۳۰روز فرصت دارید که طرح دعوای اعسار خود را به ضمیمه دادخواست اعسار به مقام قضایی ارائه نمایید.
در غیر اینصورت به تقاضای محکوم له(خواهان یا شاکی)حکم جلب محکوم علیه(خوانده یا متهم)صادر میشود.

با سلام
شما برای اجرای حکم ده روز فرصت خواهید داشت

برای اجرائیه ۱۰ روز مهلت دارید

ده روز برای اجرا مهلت دارید

با سلام
بعد از ابلاغ اجرائیه ده روز مهلت دارید نسبت به پرداخت بدهی یا معرفی اموال ( جهت وصول بدهی از محل فروش آن) اقدام نمایید .
در صورتی که ظرف یکماه از ابلاغ اجرائیه دادخواست اعسار خود را به دادگاه ارائه دهید ، دستور جلب شما به علت عدم پرداخت محکوم به صادر نخواهد شد.