چطور میتوانم حق بیمه را از کار فرما طلب کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۳۸ #31982811

با سلام بنده با نوزده سال و سه ماه سابقه کار از شرکتی که مشمول سخت و زیان اور است اخراج شدم چطور میتوانم چهار در صد حق بیمه را از کار فرما طلب کنم ممنون میشم اگه جواب بدین.

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می توانید بر اساس بیمه حقوق خود را پیگیری نمایید ،
فقط ۱- بندهای قرارداد بیمه مهم است .
۲ - دلایل کارفرما برای اخراج ...
ولی در هر صورت شما حق و حقوقی دارید که باید پرداخت شود

با سلام
برای احقاق حق خود از کارفرما ، میتوانید از طریق اداره کار اقدام بفرمائید

باسلام شما باید چهاردرصد رو پرداخت کنیدتا بیمه وبازنشستیتون انجام بشه بعدبابت چهاردرصدی که پرداخت کردیدشکایت کنید

جهت احیای حق و حقوق خویش به اداره کار مراجعه بفرمائید

با سلام تمام حقوق و مزایای شما قابل مطالبه است و کارفرما می‌بایستی به شما بپردازد تا میتوانید درخواست بازگشت به کار بدید اگر ایشان همچنان مصر به خارج از آن در نهایت باید اعلام عدم نیاز کند و به شما بیمه تامین اجتماعی تعلق میگیرد

سلام به اداره کار مراجعه کنید

بابت اعمال حق بیمه موضوع ماده ۱۴۸ قانون کار میتوانید در مراجع رسیدگی اداره کار طرح دعوی کنید