آیا تمامی دعاوی مربوط به زوجین در دادگاه خانواده به یک شعبه ارجاع داده می شود؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۶۴ #31971434

با سلام و احترام
بنده دو ماه قبل دادخواست الزام به تمکین دادم و در شعبه ۲۵۰ تشکیل پرونده شد و جلسه برگزار شد و رای نهایی هم صادر شد.
همسرم الان دادخواست نفقه دادن، و به همان شعبه ۲۵۰ ارجاع داده شده و پرونده جدید تشکیل شده.
آیا اینکه پرونده هامون به یک شعبه ارجاع داده میشه اتفاقی است یا کلا رویه همینه؟
اگر همسرم دادخواست مهریه بدن ، به همین شعبه ارجاع داده میشه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مستند به ماده ۱۳ قانون حمایت خانواده ، دادگاهی که دادخواست مقدم به آن داده شده است صلاحیت رسیدگی به همه این دعاوی را دارد.

سلام
بله اصولا دعاوی مرتبط در یک شعبه رسیدگی می شود .

بله معمولا به یک شعبه می رود.

سلام
بله معمولا رویه دادگاه های خانواده به این صورت هست که دعاوی مرتبط در یک شعبه رسیدگی می شود.

با احترام اصولا به یک شعبه ارجاع می شود

با سلام رویه این است که پروندها به یک شعبه ارجاع داده شوند

با سلام
معمولا همه پرونده ها به یک شعبه ارجاع می شود