چگونگی فسخ وکالت فروش یا بازگرداندن خودرو به چه ترتیب است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵,۸۰۱ #31968090

با سلام
بنده در سال ۹۶ خودروی خود را به شخصی فروختم و به دلیل آشنایی مبایعه نامه پیش وی ماند. با توجه به اینکه خودرو در رهن کرمان خودرو بود، ابتدا یک وکالت کاری به برادر وی و بعد یک وکالت فروش بلاعزل به یکی از دوستان وی دادم که در آن قید کردم که
«... انجام تشریفات قانونی و اداری و پرداخت بدهی و حقوقی دولتی و هزینه های متعلقه و دریافت کلیه مفاصا حسابها و فک رهن خودرو و دریافت...»
با توجه به اینکه کسی که وکالت بلاعزل فروش را دارد تاکنون هیچ یک از چک های خودرو را که به نام من کشیده شده پرداخت نکرده است و اکنون کرمان خودرو علیه من طرح دعوی کرده است،
من چگونه آن وکالت را فسخ کرده یا خودرو را برگردانم؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید وکلات بلاعزل با فوت یکی از طرفین ابطال می شود و قابل فسخ نمی باشد

سلام وکالت بلاعزل قابل فسخ نبوده و تنها با فوت و حجر طرفین اعتبار خود را از دست می دهد

وکالت بلاعزل متاسفانه قابل فسخ نیست مگر به فوت یا حجر طرفین...
شما می‌توانید دادخواست مطالبه وجه چک رو در دادگاه حقوقی مطرح کنید

امکانعزل وکیل وجود ندارد صرفا می توانید دادخواست مطالبه وجه چکها را از ایشان در خواست کنید

سلام
وکالت بلاعزل قابل فسخ نیست و تنها با فوت و حجر طرفین از بین میرود
وکالتی که شما به شخص داده اید به معنی پرداخت وجه چکهایی که شما به کرمان خودرو داده اید نبوده و در مقابل کرمان خودرو شما مسئول وصول وجه چکها خواهید بود

سلام
متاسفانه امکان فسخ وکالتنامه را ندارید و می توانید علیه ایشان اقدام به طرح دعوای مطالبه وجه چک نمایید

با سلام
ابتدا باید عرض شود وکالت بلاعزل قابل فسخ نبوده و تنها با فوت و حجر طرفین اعتبار خود را از دست می دهد و از طرفی وکالتی که شما به شخص داده اید به معنی پرداخت وجه چکهایی که شما به کرمان خودرو داده اید نبوده و در مقابل کرمان خودرو شما مسئول وصول وجه چکها خواهید ولیکن چنانچه با استناد به شهادت شهود اثبات نمایید که پرداخت وجه چکها به عهده خریدار بوده می توانید از ایشان مطالبه نمایید.