آیا قانونا میتواند مرا برای نفقه محکوم کند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۹۸ #31967399

سلام
همسرم یکماهه منو ترک کردن و به هر بهانه ای میخوان توافقی طلاق بگیرند که من بعد رفتنشون بحساب شخصیشون پول انتقال میدم چون منزل پدرشونن
حالا یه سوال داشتم
زمانیکه در طول یکسالو نیم زندگی باهام تو خونه زندگی میکردند من فقط پول نقد بعنوان خرج دادم و اصلا بحسابشون پولی واریز نکردم!
آیا قانونا میتوانند برای نفقه محکومم کنند یا خیر سپاسگذارم.
لازم به ذکر است من قصد طلاق دادنشونو ندارم و نمیخوام ازم جدا بشوند.

مشاوره حقوقی نفقه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
زندگی مشترک در یک خانه ادله ای بر پرداخت نفقه است
و بعد از رفتن به منزل پدرشان ناشزه باشند نفقه تعلق نمی گیرد و اگر ناشزه نباشند نفقه تعلق گرفته و شما هم پرداخت کردید

باسلام
وجود شما و همسرتان در یک منزل نشان ازپرداخت نفقه می باشد و چنانچه ایشان مدعی عدم پرداخت باشید باید اثبات کنند.
مبلغ واریزی به حساب ایشان بعنوان نفقه محسوب میشود. ضمنا درصورتی که ایشان بدون اجازه شما منزل را ترک کردند و به منزل پدرشان رفتند دیگر مستحق نفقه نمیباشند
باتشکر

در زمانی که با هم و در منزل مشترک زندگی میکردید اصل بر مرداخت نفقه است و در ایامی که ذکر میکنید با واریز به حساب شخصی ایشان و ذکر پرداختی از بابت نفقه دلیل بر پرداخت میباشد

اگر خودشان منزل را ترک کرده اند، اقدام به درخواست تمکین نمایید در صورت عدم تمکین نفقه به ایشان تعلق نمیگیرد همچنین با توجه به ترک منزل و پرداخت نفقه توسط شما در این مدت، اصل بر این است که در زمان زیر سقف بودن نیز شما نفقه پرداخت کردید

خیر اگرخودش منزل راترک کردت وبتوانید ثابت کنید

از آنجا که در مدت غیبت همسرتان نفقه را واریز کرده اید میتواند قرینه ای بر پرداخت نفقه در دوران زندگی مشترک قرار داده و دفاع لازم را به عمل آورید .

سلام تا زمانی که ناشزه نشه نفقه بر عهده شوراست ودر باره مقدار نفقه کارشناس دادگستری تعیین می‌کند