دادخواست ابطال معامله انجام بدم در طول اجرای مهریه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۰ #31955944

سلام من از طریق اسناد برای توقیف ماشین شوهرم برای مطالبه مهریه اقدام کردم ولی بعد از ابلاغ سه روز بعدش متوجه شدم که فک پلاک کرده ب اسمه دوستش زده بعدش از طریق دادگاه مهریمو اجرا گذاشتم خودم شهرستان هستم و شوهرم کرج هستش میخاستم بدونم دادخاست ابطال معامله انجام بدم در طول اجرای مهریه؟؟ چون مسند و عکس و فیلم دارم که از ماشین استفاده میکنه با پلاک جدید و دادخاست باید ب چ شکلی باشه کیفری یا حقوقی و چه زمان باید انجام بگیرن در روند مطالب مهریه از دیدگاه قاضی تاثیر داره؟؟و چه زمان طول میکشه اثباتش ؟ دو ماه دیگر بیمه ماشین تموم میشه آیا صبر کنم که چ کسی بیمه را تمدید میکند؟؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعد از صدور حکم قطعی مبنی بر مدیونیت همسرتان بابت مهریه، اگر انتقال مالکیت انجام دادند می توانید شکایت کیفری فرار از دین مطرح کنید قبل از آن با اثبات نداشتن قصد معامله،دادخواست ابطال معامله به جهت معامله صوری دهید.

ببخشید اصلاح میکنم ....دعوی کیفری مبنی بر معامله به قصد فرار از دین مطرح کنید

با درود. زمانی جرم فرار از دین در مطالبه مهریه تحقق پیدا میکند که از دادگاه حکم قطعی مطالبه مهریه اخذ نمایید و بعداز آن زوج اموالش را به غیر انتقال دهد.

در صورتی که مستندی جهت صوری بودن معامله دارید می توانید دادخواست حقوقی طرح نماییز

سلام و عرض ادب
در صورت اثبات صوری بودن معامله برای فرار از دین قابل پیگیری و ابطال معامله است .

با سلام
نظر به انتقال خودرو قبل از صدور دادنامه قطعی نمی توان شکایت کیفری با عنوان فروش مال برای فرار از پرداخت دین شکایت نمود لیکن میتوانید دادخواست ابطال معامله تقدیم نمائید