آیا ارث به من تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۳ #31951989

سلام وقت بخیر
مادر من موقع بدنیا اوردن من فوت شد. پدر زن دوم میگیرد. من تا دو سالگی پیش مادربزرگ ( مادری ) بودم. از دو سالگی تا ده سالگی پیش پدر و زن پدرم بودم. از ده سالگی تا الان که زن و بچه دارم سی و سه سال دارن پیش مادر بزرگم هستم. یعنی ۲۳ سال از پدر بیخبر بودم که تا چند روز پیش فهمیدم که فوت کرده. پدرم از زن دوم یک پسر و یک دختر دارد.
میخواستم بدونم ارث گیر من میاد؟
اگه ارث گیر من میاد باید چکار کنم؟
آخه هیچ مدرکی ندارم بغییر یک اسم پدر در شناسنامه خودم.
ممنون از راهنمایتون

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون پدرفوت شده شما به عنوان فرزند ارث میبرید . به شورای حل اختلاف محلی که پدرفوت شما مراجعه کنید ببینید برای پدر گواهی حصر وراثت صادرشده یانه . اگر صادر نشده بود ، شما تقاضا کنید

سلام
بله شما از پدرتان در صورتی که مالی داشته باشد ارث می برید با همان شناسنامه و گواهی فوت اقدام به اخذ گواهی انحصار وارثت و تقدیم دادخواست تحریر و تقسیم ترکه کنید.

با سلام بعد ار فوت تمام فرزندان ارث میبرند مشروط بر اینکه متوفی اموال داشته باشد حتی در صورت وصیت حق محروم کردن ورثه وجود ندارد فقط تا یک سوم از اموال را می تواند وصیت کند و مازاد بر ان نیاز به اذن وراث است شما میتوانید با گرفتن کواهی فوت پدر وتهیه مدارک لازم جهت اخذ گواهی حصر وراثت اقدام کنید که در صورتی که شناسنامه ورثه و متوفی ندارید میتوانید استعلام از ثبت احوال توسط دادگاه صورت گیرد به هر حال شما جز ورثه محسوب شده و باید نام شما هم در گواهی حصر وراثت ذکر گردد در غیر این صورت فردی که برای حصر وراثت اقدام کرده مرتکب جرم کلاهبرداری شده است

با سلام و احترام بله شما جزء ورثه ایشان می باشید و ارث می‌برید بعنوان وارث میتوانید به شورای حل اختلاف دادخواست گواهی حصر وراثت ارائه دهید و بعدا از دادگاه تقسیم ترکه را مطالبه کنید