درخواست طلاق چطوری بدهم؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۵۲۸ #31947879

سلام بنده مرد هستم و میخام همسرمو طلاق بدم ایشون سمنان هستن و من کرمان نمیتونم این مسیر رو رفت وامد کنم

مشاوره حقوقی طلاق
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود. دادخواست طلاق را می توان در محل اقامت خودتان مطرح کنید. شما می توانید به دفتر خدمات قضایی شهر محل سکونت خود مراجعه کنید و دادخواست طلاق را مطرح کنید. لازم به ذکر است که دادخواست طلاق منوط به طی کردن جلسات مشاوره خانواده (بهزیستی ) است و طلاق از ناحیه زوج منوط به پرداخت حق و حقوقات مالی زوجه است

با سلام
برای هر اقدامی میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی شهر محل زندگی خود اقدام نمایید

سلام دادگاه صالح به رسیدگی محل وقوع عقد و یا اقامتگاه زوجه است اما ثبت دادخواست را میتونید در دفاتر خدمات قضایی محل زندگی خود ثبت کنید

درود
با توجه به این موضوع که دادگاه صالح برای رسیدگی دادگاه محل اقامت زوجه یا محل وقوع عقد می باشد شما می توانید با درنظر گرفتن این موضوع به یکی از دفاتر قضایی مراجعه و اقدام نمایید.

دادخواست طلاق در کرمان از طریق دفتر خدمات قضایی طرح کنید ولی دادگاه در سمنان برگزار میشود بهتر است وکیل اختیار کنید

درشهرخودتان وبامراجعه به دفتر خدمات قضایی دادخواست طلاق را تقدیم کنید

شما می توانید در محلی که عقدتان انجام شده یا محل سکونت همسرتان دادخواست خود را مطرح نمایید ... می توانید این دادخواست را از طریق دفتر خدمات قضایی شهرتان ارائه کنید -