در مورد آزار و اذیت های دوست پسرم مرا راهنمایی کنید.

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۸۱ #31927222

سلام
من مدت ۴ ماه با پسری دوست بودم و رابطه جنسی کامل داشتیم در تلگرام و اینستاگرام ما با هم چت می کردیم و چند روز پیش بحثمون شد .البته موضوع ایشون بود می پرسید من زن بگیرم چه می کنی و با حرفهاش اذیتم می کرد گریه می کردم تهمت زد به زن اینده که وجود نداره تهدید کردیش و بعد ۱۱۰ زنگ بزنم بیاد پرتت کنه تورو مادرتم زنگ بزنم پرتت کنه بیرون و عصبی شدم ترجمه هامو از اونجا بردارم کلافه ام کرده بود و ناراحت، عصبانیتم رو کاغذ کلاسهاش خالی کردم و پرتش کردم زمین و حمله کرد بهم تو سر و گوشم زد و بعد گلوم فشار داد تا بمیرم و گفت باید بمیری امشب و جلوی دهنمو گرفته بود صدام نره بیرون و به همکارش اون شب از ترسم گفتم و نمی خواستم کلانتری برم و پول همش من در رابطه خرج کرده بودم براش و کارهای ترجمه و تراکت خواستم پول کارهام بگیرم چون بلاکم کرده بود به دوستش که همکارش و خانومه گفتم اما تهدیدم کرد به یک نفر دیگه بگی پیام هات پخش می کنم که سرتو بالا نگیری و گفت خوب کردم زدمت تو باید بمیری
کلانتری رفتم از ترسم و پزشک قانونی گوشم سالمه گلوم بیرونش سالمه فقط داخل انقدر فشار داده بود که نمی تونستم چیزی قورت بدم،سرهنگ گفت نامه پزشک قانونی بگیر به خودش گفتم گفت اونا می دونن و بقیه اش با من،اما من مشاور کلانتری حرف زدم دنبال دیه نیستم و چاپیدن کسی.دنبال اذیت ناجور کسی هم نیستم.می بخشم اما فقط گوشمالیش بدین که مزاحمم نشه و کسیو خواهر و زن ایندش دست بلند نکنه بکشه کسی رو عادتش بشه.بترسونیدش
می ترسم همش از سکس بگه یا زیر کتک بزنه یا چیزی تهمت بزنه الکی شر برای من درست بشه راهنماییم کنید خدا خیرتون بده که اگه احضاریه نرفته یا رسیده به دست پسر بترسه کافیش و رضایت بدم.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه شما خودتون نمی دانید چه میخواهید و هنوز شکایت نکرده دنبال رضایت دادن هستید .
به هرحال اگر قصد رضایت دارید هرموقع که بخواهید می توانید رضایت دهید .

میتونید به جرم ضرب و جرح ازشون شکایت کنید و هرچه زودتر تا آثار ضرب و جرح خوب نشده برای گرفتن نامه پزشکی قانونی اقدام کنید