تامین مسکن جز نفقه کودک محسوب میگردد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۹ #31925927

سلام
بعد از طلاق تامین مسکن جز نفقه کودک حساب میشه؟

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قطعا مسکن فرزند جزئی از نفقه بوده و پدر باید با تهیه مسکن مناسب یا پرداخت وجه آن تکلیف شرعی و قانونی خود را انجام دهد . البته اگر فرزند تحت حضانت مادر قرار داشته باشد تنها بخشی از هزینه مسکن در قالب کلی نفقه اولاد باید به تشخیص دادگاه یا توافق طرفین پرداخت شود .

با سلام
مطابق ماده ۱۲۰۴ قانون مدنی نفقه‌ی اقارب شامل مسکن، لباس، غذا و اثاث‌البیت به میزان رفع حاجت با در نظر گرفتن توانایی مالی مسئول پرداخت نفقه می‌باشد.

در تعیین میزان نفقه­ فرزند عرف مخارج زندگی و توانایی مالی مسئول پرداخت نفقه در نظر گرفته می‌شود. دادگاه‌های خانواده معمولا با ارجاع موضوع به کارشناس رسمی دادگستری در رشته نفقه توانایی مالی انفاق‌دهنده و مخارج متعارف فرزند مانند هزینه‌ های مربوط به تامین مسکن و پوشاک و غذا را متناسب با محیطی که در حال پرورش است مورد سنجش قرار می‌دهد به همین جهت نفقه‌ی افراد یک میزان ثابتی نیست.