آیا راهکار دیگه ای هست و در صورت اعتراض چطور میتونم بارم رو آزاد کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۷۴ #31901699

باسلام
کالای قطعات یدکی کمپرسور رو از مراجع قانونی گمرکی بهمراه ثبت سفارش قانونی و ترخیص قطعی انجام میدهم.در سامانه انبارها هم ثبت نام و کد انبار دارم
حدود ۳ کارت بزرگ از مبدا اهواز به کرج ارسال کردم که با اتوبوس انجام شده،اتوبوس کالای قاچاق زده بوده و اتوبوس رو توقیف و کالاهای من رو هم ابتدا به مبارزه با قاچاق منتقل و سپس پرونده رو به تعزیرات دادن تا بررسی انجام بشه
مدارک کمک رو ارائه دادم و تعزیرات هم برای گمرک ارسال کرد تا جواب بدن
در کمال ناباوری گمرک مدارکم رو قبول نکرد و تعزیرات حکم بر قاچاق اون رو داده،ضمن اینکه ارزش کالایی رو که حدودا ۵۰ میلیون تومان هست ۱۰۰ میلیون تومان زدن و اینکه از من وثیقه ملکی گرفتن
میخوام بدونم چیکار باید بکنم آیا راهکار دیگه ای هست و در صورت اعتراض چطور میتونم بارم رو آزاد کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورتی میتوانید رفع توقیف را بخواهید ک اثبات نمایید کالا قاچاق نمیباشد و در حال حاضر با اعتراض به رای و ارائه مستندات و اثبات این موضوع میسر خواهد بود درغیراینصورت راه دیگری وجود ندارد

با سلام اعتراض گذاشته و مراجعه حضوری به گمرک و پیگیری مراحل قانونی که انجام دادید و ارائه آن به مرجع قضایی

درود فراوان
تا فرصت دارید بهتر است وکیل متخصص در امور تعزیرات اخذ نمایید .

می توانید اعتراض خود را مستند و مستدل مطرح کنید

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل و بیان نمایید قاچاق نمی‌باشد و مدارک خویش را ارائه فرمایید

مدارک را تکمیل و به تعزیرات بدهید نسبت به نظریه کارشناس هم در وقت اعتراض نمایید

با سلام
با مدارک موجود در دست خود اقدام به اعتراض نمایید و می توانید به دیوان عدالت اداری دادخوست بدهید