نحوه شکایت دسته جمعی به چه صورت هستش؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۱,۵۲۳ #31886542

اگر اهالی یک ساختمان همگی از یک واحد شاکی باشن برای شکایت چطور باید اقدام کنن؟ همگی باید برن دادسرا؟
ممنون میشم توضیح بدید

مشاوره حقوقی ملکی
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و شکایت خود را طرح نمایند.

با سلام ،می توان برای شکایت ،همگی یا به تنهایی اقدام به شکایت نمود.

با سلام .هم میتوانید کلیه ساکنین شکایت کنید هم جداگانه و یا به یک نفر وکالت بدهید که از طرف کلیه ساکنان شکایت کند.

می توانید همگی باهم یا توسط وکیل اقدام کنید و یا اینکه به یک نفر از ساکنین حق توکیل در اقدام دهید

بادرودوسلام می توانند همگی باهم یا جداگانه اقدام نمایند.

درود . میتوانید همگی باهم یا هر یک بصورت جداگانه یا توسط وکیل اقدام کنید

درود
امکان این وجود دارد همگی به یک وکیل وکالت دهید.