آیا‌ فرزندانی که از مال خود هزینه های ذکر شده را تقبل می‌کردند، می‌توانند از فرزندانی که سرباز زده‌اند درخواست قانونی داشته باشند تا سهمشان را بپردازند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۶۹ #31885092

با سلام، پدر و مادر هر دو فوت کرده‌اند و هر دو اهل یک روستا بودند و فکر می‌کنم عضو کمیته امداد نیز بودند. علاوه بر این، آنها درآمد کافی برای گذران زندگی را نداشتند ولی باغ های زیادی در روستا داشتند. برخی فرزندان به صورت دوره ای هزینه های دارو و زندگی آنها را پرداخت می‌کردند ولی تعدادی دیگر از این کار خودداری می‌کردند. با توجه به موجود بودن فاکتور هزینه های درمانی و داروها که توسط برخی از فرزندان پرداخت شده است، آیا‌ فرزندانی که از مال خود هزینه های ذکر شده را تقبل می‌کردند، می‌توانند از فرزندانی که سرباز زده‌اند درخواست قانونی داشته باشند تا سهمشان را بپردازند؟
سپاس

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
فرزندانی که فاکتور دارند اگر دیگر فرزندان هم در پرداخت نفقه تمکن داشته اند می توانند مطالبه کنند.

اگر ماترکی هست می توانید مطالبه کنید

بله قابل مطالبه است.

با درود اگر در قالب انفاق بوده خیر اگر دارا بوده اند و شما قصد هبه نداشته اید و ماترکی موجود باشد بله قابل مطالبه است.

نظر به اینکه پرداخت نفقه اقارب ( مثل پدر و مادر ) درصورتیکه تمکن مالی نداشته باشند، بر منفق واجب است و با توضیحات شما که پدر و مادر اموالی داشته اند شما می توانید مطالبه و حقوق خود را از ماترک استیفاء نمایید .

سلام
اگر پدر و مادر واجب النفقه بودند هزینه های انجام شده قابل مطالبه است.

طبق قانون نفقه اقارب به عهده متمکن است درمورد شماهم شایدبقیه فرزندان متمکن ازپرداخت نفقه پدرومادر نبوند