مجازات شرب خمر چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۸۲ #31860231

با سلام
میخاستم بدونم بدبینانه ترین حکم برای شرب خمر داخل ماشین که کنار خیابون توقف داشته چی میتونه باشه؟
در ضمن سابقه قبلی هم نداشتم، امکانش هست علاوه بر شلاق حبس نیز در نظر بگیرند؟
با تشکر

مشاوره حقوقی شرب خمر
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

به موجب ماده ۲۶۴ قانون مجازات اسلامی مصرف مسکر موجب حد است. یعنی مرتکب به مجازات ۸۰ ضربه شلاق محکوم میشود. سوء پیشینه جرم شرب خمر تا دوسال در سابقه شما موثر است.

در شرایطی که توضیح دادید فقط حد بر مرتکب جاری می شود و حبس ندارد.

البته تا زمانی که محکومیت قطعی برای شما صادر نشده می توان با روش هایی جهت تخفیف مجازات و یا تبرئه اقدام نمود ک

موفق و سلامت باشید.

سلام
در صورتی که مرتبه اول باشد ۸۰ ضربه شلاق خواهد داشت و استعمال آن در اماکن عمومی مشمول ۲ تا ۶ ماه حبس تعزیری خواهد شد

سلام
مجا زات شرب خمر ۸۰ ضربه شلاق می باشد

بنام خدا __معمولا شرب خمر یا نگهداری مشروب یک مجازات حدی است و در مورد سوال شما اگر اقرار کنید که مشروب به شما تعلق دارد قطعا محکوم به شلاق و جریمه خواهید شد چون فاقد سابقه شرب خمر هستید ولی اگر انکار کنید نهایت جریمه نقدی خواهید شد که بستگی به نوع دفاع خواهد داشت

با سلام؛
۸۰ ضربه شلاق حدی دارد

با سلام
مجازات شرب خمر برای بار اول ۸۰ ضربه شلاق است.
و درخصوص اینکه در معابر و در اماکن عمومی استعمال شده است مجازاتش حبس تعزیری از دو تا شش ماه است