بخشودگی مالیاتی (ارزش افزوده شرکت پیمانکاری با مسئولیت محدود) چگونه ممکن است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۴۸ #31851322

با سلام خسته و نباشید
شرکت پیمانکاری بنده به دلیل افزایش قیمت ارز و کالاهای مورد نیاز توان پرداخت مالیات و ارزش افزوده را ندارد.
با توجه به اینکه بیش از ۱۰ نفر در زمان فعالیت مشغول به کار بودند آیا امکان بخشودگی و یا تخفیف در پرداخت وجود دارد.با توجه به قراردادی که با یک ارگان برای ارائه خدمات بسته شده بود و امکان افزایش قرار داد و یا نرخ وجود نداشته است.و اکنون تمامی حساب های بانکی بنده مسدود شده.

مشاوره حقوقی مالیات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع را باید در اظهارنامه مالیاتی ذکر و در صورت زیان داشتن از پرداخت مالیات معاف خواهید بود

با سلام موضوع زیان دهی شرکت بایستی در مرحله تسلیم اظهارنامه و رسیدگی و تشخیص ممیز محترم انعکاس پیدا نماید و در صورت تعیین مالیات نامتعارف خارج از توان شرکت مستندا در اوقات قانونی به آن در کمیسیون های مالیاتی اعتراض نمایید.