آیا رد مال کل اموال مسروقه به عهده من است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۹۳۲ #31847935

سلام
از خانه دوستم سرقتی صورت گرفته که شامل طلا و لبتاپ بود
لبتاپ رو من از کسی بدون این که بدونم دزدیه و مال دوستمه میخرم بعدا متوجه میشم سرقتی بوده و از قضا برای همون دوستم بود
از اون شخصی که لبتاپ و گرفتم مدرکی دال بر خرید ندارم
کل سرقت به گردن من میفته؟
لطفا راهنمایی ام کنید

مشاوره حقوقی سرقت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به استناد قانون معامله اموال مسروقع وقتی جرم است که شما علم و اطلاع و یا قرائن اطمینان اور از مسروقه بودن مال داشته باشید.چون شما فاقداین موارد بودید مرتکب جرمی نشدید

از انجا که در معامله اموال مسروقه شرط علم و اطلاع و یا قرائن اطمینان اور لازم میباشد و شما هیچ کداموقت ازین مواردبه رارو نداشتید. به جرم معامله اموال مسروقه محکوم نمی شوید

با سلام و احترام
اگر شما نسبت به این موضوع(سرقتی بودن مال) آگاهی نداشتید صرفا از حیث مدنی محکوم به ردمال هستید لیکن شما حق رجوع به سارق جهت استرداد وجه پرداختی را خواهید داشت.
☆ البته این ادعای شما پروسه اثبات دشواری خواهد داشت و در صورت پذیرش ادعای مذکور صرفا به ردمال محکوم می شوید در غیر این صورت رفتار شما جنبه کیفری یافته و مجازات می شوید.
موید باشید

خیر سرقت به شما نسبت داده نمی شود اما بعنوان خریدار مال مسروقه بایستی پاسخگو باشید

با سلام
بعنوان خرید مال مسروقه محکوم خواهید گردید