در حال حاضر چیکار کنم یعنی دادورز نمیتونه حکم جلب صادر کنه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۵۸ #31811684

با سلام خدمت شما عزیزان و سروران گرامی
بنده خودرویی خریداری کردم و کل ثمن معامله را پرداخت کردم و در محضر وکالت بلاعزل از فروشنده گرفتم..متاسفانه بخاطره نداشتن مبایعه نامه فروشنده به تعهد خود عمل نکرد و خودرو را تحویل نداد.و دبه کرد و درخواست پول زور میکند.. و الان نزدیک به ۸ ماهه که گرفتار و بلاتکلیف میباشم...!! در این مدت دادخواست الزام به سند قطعی دادم .رای قطعی به نفع بنده. صادر شد..تامین خواسته هم صادر شده پرونده در اجرای احکام در جریان است ولی بی فایده فروشنده حاضر نمی شود. و خودرو را مخفی کرده و دادورز هم هیچ کاری انجام نمیدهد...میگه مجددا دادخواست تحویل مبیع تقاضا کنم. یعنی دوباره ۶و ۷ ماه بلاتکلیفی .!!! خواهشمندم از شما عزیزان و سروران گرامی راهنمایی بفرمائید در حال حاضر چیکار کنم یعنی دادورز نمیتونه حکم جلب صادر کنه.? یا راهکارهای دیگه ای وجود نداره??? و اگه بنده دادخواست الزام به تحویل مبیع کنم..آیا هم زمان در همین دادخواست تقاضای اجرت و مثل یا همان مطالبه خسارت کنم.. آیا نیاز به وکیل دارم.?.تا حقمو از این بی وجدان بگیرم ? لطفا راهنمایی بفرمائید...سپاسگزارم از شما سروران گرامی

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص مطالبه خسارت دادخواست طرح نمایید

سلام
دادخواست مطالبه خسارت بدهید

سلام .امکان مطالبه خسارت وجود دارد.

داد خواست مطالبه خسارت دهید

باسلام نسبت به ارائه دادخواست مطالبه خسارت اقدام نمایید.

سلام دادخواست الرام به تنظیم سند جلب ندارد باید موضوع پرداخت مال یا خسارت محکوم شوند تا حکم جلب بگیرید

با درود دادخواست مطالبه خسارت اقدام کنید