چطور حق طلاق رو بگیرم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۳۱ #31799026

سلان خوب هستید ببخشید من مشکلم با شوهرمه ۱۷ سالع به زور کتک و تهدید زندگی کردم دیگه بچه هام بزرگ شدن نمیتونم تا میگم طلاق میگه میکشمت و این حرفها الان تو حسابش پول داره میخوام بدونم چطوری بلوکه اش کنم بعدش از خونه برم و از طریق اون تهدید کنم و حق طلاق و بگیرم میشه یکجوری که نفهمه حستبش و ببندمو بعدش برم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق اجرای ثبت مهریه را می توانید به اجرا گذارید

درود
شما در هر زمان میتوانید مهر خودرا مطالبه نماییدودر صورت عدم پرداخت اموال ایشان را توقیف نمایید ضمنا اگر شمارا مودد ضرب شتم قرار می دهد و این موضوع را در دادگاه اثبات نمایید میتوانید حق طلاق را بگیرید

با سلام خدمت شما بزرگوار
تقاضای طلاق می توانید بدهید و مهریه خود را درخواست نمایید البته اگر میخواهید نتیجه بگیرید حتما باید درخواست عسر حرج هم دهید.

با درود
شما می توانید با درخواست مهریه حسب مورد تا یکسوم یا یک چهارم حساب شوهرتان را مسدود کنید

با سلام
با مطالبه مهریه میتوانید اموالش را توقیف کنید

درخواست اجرای مهریه را همراه با تامین خواسته به داره ثبت ارائه دهید و همچین امکان شکایت به اتهامات توافقات و تهدید و ضرب و جرح وجود دارد

از طریق مطالبه مهریه و تامین خواسته حسابهایش را مسدودکنید