برای دریافت نفقه معوقه من چکار کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۳۳ #31783213

سلام
من نه روز دیگه میخوام حکم جلب همسرم و بخاطر ندادن ۴ ماه نفقه معوقه بگیرم ( ناشزه هستم ولی حکم آماده تمکین فرستادم جواب نداد ) میخواستم بدونم همسر من الان مجهول المکان گوشی رو هم جواب نمیده من چکار کنم؟ دادخواست طلاق غیابی بدم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود میتوانید اظهارنامه ارسال دارید یا به واحد اجرای احکام اعلام دارید آمادگی تمکین خویش را اعلام نمایید.

سلام . پس از شکایت ترک انفاق میتوانید دادخواست طلاق بدهید.

اگر حکم عدم پرداخت نفقه علیه همسر را گرفتید و ایشان از پرداخت آن خودداری می کند والزام وی به پرداخت نفقه ممکن نباشد یکی از دلایل شما برای درخواست طلاقتان خواهد بود.

با سلام
۱.شکایت ترک انفاق مطرح کنید
۲.دادخواست طلاق مطرح کنید.

در صورت صدور حکم قطعی عدم پرداخت نفقه و قطعیت ان مطابق ماده ۱۱۲۹ قانون مدنی تقاضای صدور حکم طلاق کنید

بستگی به مدت غیبت داره ولی حسب غیبت نامبرد مجهوالمکان هست از طریق روزنامه رسمی ابلاغ میشه