پرونده از دادیاری به دادگاه ارجاع شده، جلسه دادگاه برگزار شد ولی متهم نیومد، رای به نفع ما میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۷ #31780139

سلام. پرونده خیانت در امانت ماشین. متهم در شهر دیگه هستند و احضاریه دادیاری را نادیده گرفته و حضور پیدا نکردند. پرونده به صورت نیابتی به شهر او ارسال شده و اونجا احضار شده و ادعا کرده که ماشین دستش نیست و به قید وثیقه و کفالت مادرش ازاد شده. . ما با کلی استعلام از خلافی و صدای ضبط شده و ... تونستیم پرونده رو از دادیاری به دادگاه برسونیم. جلسه دادگاه برگزار شد ولی متهم نیومد. خواستم بدونم رای به نفع ما میشه یا ممکنه صرف ادعای ایشون تبرعه بشن.

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این موضوع بستگی به مدارک ارائه شده شما دارد اگر مدارک مثبتی جهت امانت بودن ماشین نزد متهم به دادگاه ارائه داده باشید حکم غیابی بنفع شما صادر میشود .

سلام
اگر پرونده با کیفر خواست به دادگاه ارسال شده و در وقت رسیدگی متهم حضور نیافته باشد معمولا رای محکومیت متهم صادر میشود که غیابی وقابل واخواهی وتجدید نظر می باشد.. ولی اگر قاضی دادگاه برخلاف کیفرخواست ،ارتکاب جرم از طرف متهم را محرز ندانست یا عمل مرتکب را فاقد وصف مجرمانه دانست می تواند برائت صادر کند حتی اگر متهم حضور نیافته باشد..لذا پاسخ صریحی نمی توان به سوال شما داد..ولی اگر دلایل پرونده مبنی بر توجه اتهام به متهم باشد معمول آنست که ابتدای عرائض خدمتتان عرض شد