گفت ملک من رو تصرف کرد باید اجاره بدهند، چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۰ #31768878

سلام من و خواهرم دو دختر مجرد هستیم و پدرمان ۱۲سال فوت کرده مادری فلج که من از وی پرستاری می کنم ول طی این سال خبری نبود آلبالو کوچکم از ما یعنی مادر و دو خواهرشان شکایت و گفت ملک من رو تصرف کرد باید اجاره بدن و من نمی دانم چه کنم؟

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : خواهر گرامی سوال شما بسیار مبهم و غیر قابل درک است و فقط استنباط از سوال اینست که مالک ملک تقاضای اجاره بها نموده . بهر حال در صورتیکه مالک تقاضای اجاره بها نماید باید پرداخت گردد و مواردی که فرمودید مانع از پرداخت نیست . اما اگر بصورت دقیق بفرمایید شاید موردی تصور شود ( مثال : اگر مالک جز وراث باشد )