با این وجود باز هم ایراد در چک صیاد هست راهکار چیه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۴۴ #31765247

با سلام
اساتید بزرگوار
چک صیادی جدید را در قبال پول قرض واریزی به کسی دادم ودرسامانه هم مشخصات خودم وهم ان طرف ثبت نمودیم..
حالا ان شخص به تعهدش عمل نکرده است
وچک را به شخص دیگری انتقال داده البته ثالث هم
چک را دریافت ومشخصات خودش ثبت نموده و بابت
خرید ماشین دریافت نموده...
با این وجود باز هم ایراد در چک صیاد بنفش مسموعه؟

مشاوره حقوقی چک
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ادعایتان درمقابل ثالث قابلیت استناد ندارد.

باسلام
اگر عدم انتقال را شرط نکرده باشید در مقابل دارنده چک مسوول هستید

با احترام ادعای شما در مقابل شخص ثالث با حسن نیت قابل استناد نیست.

سلام . طراحی چک بنفش .صیاد. جدید . جهت رهگیری پرداخت کننده و دریافت کننده و ایضا نقل دهنده است واثبات معاملات . وصول آن طبیعی است . درصورتی که طرف مقابل شما به تعهداتش عمل نکرده . می بایستی دادخواست بدهید .

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید ایراد در برابر شخص دارنده با حسن نیت غیرقابل پذیرش و رد خواهد ، باید وجه چک را پرداخت نمایید .

درود
نقل و انتقال در سامانه صیاد ثبت شده است بنابراین انتقال صحیح است و ایرادات پایه در قبال دارنده با حسن نیت قابل استناد نیست.

طبق این اظهارات ادعای شما در قبال شخص ثالث دارنده چک با حسن نیت مسموع نمی باشد.اما بررسی کل موضوع و قرارداد احتمالی میتواند نافع باشد.