پدر من چگونه باید شکایت کند که پول سهام که ایشان با کلاهبرداری صاحب شده را بازپس بگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۷ #31765145

بنده سایت کارگزاری بورس پدرم رمز و پسووردش دستم بوده فردی با اطلاع ازین موضوع و و با آگاهی ازین که این سهام مالکش پدرم هست اومد و با من قولنامه نوشت که این تعداد سهم را به ایشان واگذار کردم و ایشان در قبال آن تعداد سهم مبلغ ۳۰ م تومان به بنده پرداخت کنند و ایشان بدون اطلاع کارت بانکی پدر بنده که پول سهام به آن کارت واریز میشده برداشته سهام رو فروخته ۷۸ م تومان و هر شب شبی ده تومان به کارت خود انتقال میداده سپس از روی اون پول به من ۳۰ م پرداخت کرده حال پدر من چگونه باید شکایت کند که پول سهام که ایشان با کلاهبرداری صاحب شده را بازپس بگیرد؟ لازم به ذکر است خودم شکایت کردم به جایی نرسیده و پدرم که صاحب مال هست ازین موضوع بی اطلاع است و حدود ۴ ماه ازین ماجرا میگذرد ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پدر شما میتواند ازطریق دادخواست کیفری به جرم جرایم رایانه ای برعلیه ایشون شکایت مطرح نماید و با اطمینان ازاین کار که ایشون با قصد واردمعامله شده ومعامله شما یک معامله فضولی هست میتواند تقاضای فسخ معامله فضولی رای دادن الکی به جرم کلاهبرداری اینترنت شکایت کیفری نماید

سلام. سوالتان را کاش واضحتر می نوشتید. اگر حساب پدرتان هک شده، می توانید به جرم دسترسی غیرمجاز و سرقت حساب بانکی از طریق پلیس فتا و دادسرای جرایم رایانه ای اقدام کنید‌ و طرح شکایت نمایید.