آیا پیامکهایی که به ایشون دادم جهت اینکه بیان و بچه رو ببینن و چرا نیومدن تا الان، به دردم میخوره؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۳ #31749006

با سلام
من و همسرم در حال جدایی هستیم البته هنوز اقدامی جهت طلاق به صورت رسمی صورت نگرفته و فعلا جدا از هم زندگی می‌کنیم و شکایت عدم تمکین ازم شده. همسرم حدود یک ماه هست سراغی از فرزندمون نگرفتن حتی تلفن نزدن حال بچه رو بپرسن نه خرجیشو دادن. اصلا نخواستن فرزندمونو ببینن و با این حال از من شکایت کردن جهت اینکه ممانعت کردم از دیدن فرزندمون و باید به دادگاه جهت توضیحات مراجعه کنم. چجوری میتونم ثابت کنم؟ آیا پیامکهایی که به ایشون دادم جهت اینکه بیان و بچرو ببینن و چرا نیومدن تا الان، به دردم میخوره؟ نفقه فرزندمونم پرداخت نکردن این مدت و نمیدن و خودم خرجی میدم. برای این موضوع چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواست مطالبه نفقه فرزند را مطرح نمایید