روش قانونی مانع شدن تماس یا دیدار مادر با فرزند چیست؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۵۵۸ #31725603

خانومی از همسر خود جدا شده است.‌ فرزند پسر ۱۵ ساله
نزد پدر زندگی میکند. مادر فرزند بسیار بد دهن بوده و در تماسهای تلفنیش با فرزند از الفاظ بسیار رکیک استفاده میکند، هم به فرزند و ام به شوهر و خانودا شوهر فحاشی میکند.که در روان و اخلاق فرزند بسیار تاثیر میگذارد. چگونه میتوان به روش قانونی مان تماس یا دیدار مادر با فرزند شد؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به سن قانونی فرزند و حق انتخاب وی است از طرفی ملاقات فرزند جق والدین بوده و نمی توان مانع ملاقات شد

با توجه به اینکه پسر به سن بلوغ رسیده است خودش میتواند تصمیم بگیرد که با مادر ملاقات یا تماس داشته باشد یا خیر

درود
دلایل شما محکمه پسند نمی باشدلذا نمی توانید مانع ملاقات فرزند از والدین خود شوید.

با سلام
طبق قانون نمیتوان دیگری را از ملاقات با فرزند محروم ساخت
بنا بفرمایش شما اگر مادر فحاشی و فرزندتان از این امر آزرده خاطر میشود فرزندتان شخصا میتواند از دیدار با مادر ممانعت نماید .
اگر زوجه اقدام به فحاشی و بی احترامی مینماید با استناد به مدارک و شواهد موجود به طرفیت ایشان اقامه دعوی نمایید .

امکان سلب حق ملاقات والدین با فرزند وجود ندارد
لیکن تحت شرایطی امکان محدودیت وجود دارد

قانونا کسی نمی تواند مانع ملاقات فرزند با مادرش شود مگر باتوجه به سن فرزند ( ۱۵ ساله بالغ محسوب میشود) خود فرزند تمایلی به دیدار مادرش نداشته باشد

با سلام
فرزند در ۱۵ سالگی تمام از حضانت خارج است لذا خود شخصا می تواند در ارتباطات خود با اشخاص تصمیم گیری نماید .