اعتراض به وصیتنامه امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۷ #31711935

سلام وعرض ادب، ما ۵ دختر و ۴ پسریم، مادر مرحومم شفایی وصیت کرده طلا و و سایل زندگیش فقط بین دختراش تقسیم شود. سوال ما پسرها قانونا و شرعا سهمی نداریم!؟ میتونیم اعتراض کنیم؟ چطوری؟ الان پدرم بیشتر طلاها را فروخته و سپرده کرده و داره سودش را میگیره و به خواهرهام هم نداده!!چطور میشه ازش گرفت؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خواهر شما چنانچه دلایل بر وصیت مادر دارند باید از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضائی نزدیک محل سکونت خود علیه همه ورثه دعوی تنفیذ وصیتنامه اقامه کنند و البته وصیت نامه در صورتی که بعضی از ورثه آن را قبول نکنند نسبت به سهم آنها تا یک سوم معتبر است

با سلام.مادر شما تا میزان یک سوم می توانسته اند وصیت کنند و مازاد بر آن باطل است. لذا انحصار وراثت انجام داده و دادخواست تحریر و مهرموم ترکه با ارایه لیست اموال مادرتان تقدیم شورا کنید.