چطوری می‌توانم کارمند دفتر پیشخوان را توجیه کنم و حقم را بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۲ #31663133

مطلقه هستم و از تاریخ ۸ آذر ۱۴۰۰ حکم مستمری و حقوق بازنشستگی که برای پدرم بوده را دریافت کرده‌ام و از همان تاریخ بیمه پرداخت شده است. در تاریخ ۲۸ دی ۱۴۰۰ در بیمارستان میلاد جراحی زانو داشتم. وقتی برای تحویل مدارک به بیمه پایه مراجعه کردم گفتند که اسمت در سیستم ثبت نشده. به دفتر پیشخوان مراجعه کردم و نامه‌ای را که از اداره بازنشستگی کشوری دانشگاه شهید بهشتی داشتم تحویل دادم و درخواست کردم تاریخ شروع بیمه پایه را اصلاح کنند. ولی تاریخ را برای همان روزی که مراجعه کرده بودم (۱۷ فروردین ۱۴۰۱) ثبت کردند و گفتند که اهمیتی ندارد از چه موقع بیمه پرداخت شده ، از روزی که تقاضای دفترچه می‌دهید ثبت می‌شود. و به همین دلیل که تاریخ صدور دفترچه بعد از تاریخ جراحی هست، مدا رک بیمارستان را نپذیرفتند. در حالیکه من قبل از جراحی از یک وکیل مشاوره گرفته بودم که تاریخ برقراری حکم اگر قبل از جراحی باشد بیمه شامل حالم می‌شود.
بیمه تکمیلی هم هستم و آن مشکلی ندارد.
حالا من باید چکار کنم ؟

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود از سایت سازمان بازنشستگی پیگیری کنید

باسلام
از سایت سازمان بازنشستگی کشوری تاریخ برقراری بیمه ر ا مشاهده نمایید