فردی که از ارگانی بازنشست بشود؛ هم از بیمه حقوق میگیره و هم از اون ارگان؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۴۴ #31663011

یکی از اشناهای ما بازنشسته شده از ارگان دولتی منابع طبیعی و این فرد جانباز و ازاده نیز هستش و دو بیمه دارد بیمه خدمات درمانی و بیمه نیرو های مسلح و اینکه بعد از بازنشتگی هم از بیمه حقوق میگیرن و هم از ارگانی که داخلش مشغول به کار بودن؟؟

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اصولا یک حقوق قابل دریافت است

با سلام
اداره بیمه و بنیاد به هم ارتباطی ندارد

این دو مقوله جدا هستند...

بیمه و حقوق جانبازی ارتباطی بع بازنشستگی محیط زیست ندارد

حقوق اداره بنیاد جداست و ارتباطی به بیمه ندارد

بله مشکلی ندارد و می تواند از هر دو ارگان حقوق دریافت نماید.

سلام و درود، اگر چه اصولا دو بیمه و‌ مزایا ممنوع‌ می باشد، اما موارد استثنا وجود داشته که امتیاز خاص محسوب‌ می گردد؛ موفق باشید.