اگر من شکایت انجام بدهم پول مطالبه شده به من پرداخت میشود یا به بیمه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۱ #31645241

سلام خسته نباشید.
من دقیقا یک سال در یک کافه مشغول به کار بودم و کارفرما بنده را بیمه نکرد.
سوال دوم هم لطفا یاری بفرمایید:
به من عیدی و سنوات هم پرداخت نشده.
من با حقوق دو میلیون و پانصد هزار تومان انجا فعالیت داشتم.
کارفرما به من پیشنهاد مصالحه دادند اما من هیچ مبلغی در ذهن ندارم.
لطفا به من کمک کنید و بفرمایید حق و حقوق بنده چه مقدار میشود؟
خیلی خیلی سپاسگزارم.

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
مبلغ محکوم یا توافقی به شما میرسد نه به بیمه
از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید تا میزان دریافتی برای توافق را محاسبه و عرض نمایم

سلام
سنوات که میزان آن معادل یک ماه آخرین مزد ثابت دریافتی کارگر است
عیدی سال مزبور هم که بصورت رسمی در رسانه ها اعلام شده بنابراین جمع مبالغ طلب شما معادل یکماه حقوق بابت سنوات+عیدی طبق اعلام دولت+حقوق های پرداخت نشده از قبیل حقوق ماهیانه شامل اصل حقوق ،اضافه کاری ،نوبت کاری و.... =خواهد بود اما پیشنهاد میگردد با توافق باهم صلح نمایید.

سلام
پول به شما تعلق می گیرد و حق و حقوق شما است
در مورد سنوات باید طبق وزارت کار بررسی شود