خریدار به رای صادره اعتراض کرده، اعتراض او چه عواقبی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۸ #31645079

سلام. بنده سال ۹۷ معامله فضولی انجام دادم.به خاطر فوت یکی از وراث و مشکلاتی که با بنگاه و خریدار پیدا کردیم،سند به اسم خریدار نزده بودیم.اسفند ۹۸ خریدار شکایت فروش مال غیر علیه من مطرح کرد و بازپرس با گرفتن تنفیذ از بقیه وراث پرونده را مختومه کرد و گفت فروش مال غیر مطرح نیست. ما میخواهیم رای نهایی شود و از خریدار شکایت حقوقی کنیم که اول پول خانه را بدهد بعد سند را به نامش بزنیم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به جنبه عمومی بودن جرم فروش مال غیر صرف رضایت وراث دیگر موجب مختومه شدن پرونده نمی شود لذا ممکن است با اعتراض خریدار به رای صادره رای نقض گردد.

با سلام
هر چند سوال قدری مبهم و نیاز به برسی دارد اما طبق فرمایشات شما بایستی عرض شود شما میتوانید ابتدا با ارسال اظهارنامه به خریدار و در صورت عدم همکاری با تنظیم دادخواستی مبنی بر مطالبه وجه ثمن معامله و نیز الزام به تنظیم سند بر علیه شخص خریدار ارایه نمایید .

سلام
باید دادخواست الزام به تنظیم سند ارائه دهید

با سلام وقت شما بخیر
متن ارسال اظهار نامه تنظیم و مهلت تعیین نمایید جهت پرداخت ثمن معامله و تسویه حساب و چنانچه در فرصت تعیین شده اقدام ننمود و قطعی شدن رای مذکور با ثبت دادخواست حقوقی مطالبه مبلغ و خسارات دادرسی و...احقاق حق نمایید.
با ثبت درخواست ارزیابی قطعا پاسخ کاملتری دریافت خواهید نمود.موفق باشید