آیا این معامله مشکل حقوقی ندارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۹ #31639553

با سلام. بنده ملکی به قیمت ۵۸۰ میلیون تومان خریداری کرده ام. در قولنامه به میزان مبلغ ۴۸۰ میلیون تومان را به تفکیک مشخص نموده که در تاریخ های مشخص به فروشنده پرداخت نمایم. و اشاره ای به ۱۰۰ ملیون باقیمانده نشده است [چرا که قرار است خود فروشنده برای ۱ سال بنشیند]. در پشت قولنامه نیز بنا بر تاریخ های ذکر شده پرداختی ها مرحله به مرحله ذکر شده و اذعان شده است که همگی پرداخت شده است. در آخرپشت قولنامه ذکر شده است که مابقی ثمن معامله ۲۲۰ میلیون تومان است که ۱۲۰ میلیون تومان در هنگام تنظیم سند بصورت وام بانکی پرداخت می گردد.
در روز تنظیم سند نیز آن ۱۲۰ تومان پرداخت شد و دیگر طبق قولنامه تعهدی مبنی بر پرداخت ۱۰۰ میلیون تومان باقی مانده از خریدار به فروشنده نیامده است. سر آخر طبق توافق طرفین اجاره نامه ای نیز به همان مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان بین بنده (خریدار) و شوهر فروشنده -- فروشنده خانم است - بسته شد با این عنوان که تا سال بعد به عنوان مستاجر به رهن ۱۰۰ میلیون تومان بنشیند.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
کار به درستی انجام شده هرچند بهتر بود در بخش توضیحات فروشنامه نیز اشاره بدان می شد...

با سلام
با توجه به فرض سوال در قرارداد ایرادی متصور نیست ولی بهتر این بود که تعیین ۱۰۰ میلیون هم تشریح می گردید شما می توانید به قرارداد یک متمم اضافه نمایید و در خصوص ۱۰۰ تومن تعیین تکلیف شود

با سلام طبق قولنامه ایشان ۱۰۰ م آنجا را از شما رهن کردند که موعد اجاره تمام شود به شما برگردانده میشود

بهتر بود توضیح داده میشد ولی با لحاظ قرارداد اجاره قابل تفسیر و حل شده است.

خب ۱۰۰ میلیون رهن در زمان اتمام اجاره باید از جانب خریدار به فروشنده پرداخت گردد لذا جای نگرانی برای فروشنده وجود ندارد.