اگه نتونم ادعامو اثبات کنم چی میشه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۷۰۲ #31631860

سلام. از کسی به جرم تهدید به افشای فیلم محرمانه شکایت کردم. با وجود اینکه پلیس دوربین مخفی منزلش رو هم کشف کرده اما فیلم رو پیدا نکردن. حالا اونم به جرم تهمت و افترا از من شکایت کرده. هر دو شکایت هم در یکجا رسیدگی میشه. ایا به شکایت اون فرد علیه من ترتیب اثر میدن؟

مشاوره حقوقی افترا
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

باسلام باتوجه به کشف دوربین از منزل وی اگر نتوانید موضوع را اثبات کنید شکایت از طرف ایشان هم نتیجه ای نخواهدداشت زیرا این مصداق تهمت ندارد و فقط شما بعلت فقدان ادله کافی نتوانستین موضوع را اثبات کنین و این دوموضوع جداازهم هست نبودن دلیل کافی جهت اثبات با افترا و تهمت متفاوت است و قاضی به آن توجه خواهد نمود

عدم کشف فیلم به معنای عدم وقوع جرم و عدم تهدید نیست‌ .اگر هنوز برائت صادر نشده به ادله دیگری مانند شهادت برای اثبات ادعای خود استفاده کنید.

سلام شکایت شما تهدیداست با کدام ادله اقدام به شکایت نمودید ؟ شما باید به دادگاه ثابت کنید که ازجانب متشاکی تهدید شده اید کشف یا عدم کشف فیلم تاثیری بر شکایت شما ندارد

"با سلام"
هرکدام ادعای خود را اثبات نماید دیگری را محکوم خواهد کرد

با سلام
چون تفتیش منزل شخص هم علیرغم عدم وقوع جرم صورت پذیرفته است در صورت برائت شخص، شاکی بعنوان مفتری مجازات خواهد گردید

چنانچه شکایت شما ثابت نشده و منتج به قرار منع تعقیب شود امکان پذیرش شکایت طرف مقابل وجود داشته و دور از انتظار نخواهد بود .