طلاق بصورت توافقی چطور است؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۵۵ #31615519

سلام یک عزیزی اقاست به اصرار و اجبار خانوادش مجبور شد با خانمی ازدواج بکنه و از اول کار به خانم گفته بود ک نمیخادش و به اصرار پدرشه الان دو روز از این ازدواج میگذره اقا میخاد اقدام کنه برای طلاق باید چیکار کنه مراحلشو اگه بگید ممنون میشم و چقد زمان میگذره تا طلاق بگیره

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید اول توافقتان را در مورد طلاق و همچنین در مورد مهریه، نفقه، اجرت المثل ایام زوجیت در دفتر اسناد رسمی ثبت کنید تا تصمیمات در فرایند دادرسی شکننده نباشد و می توانید برای پیشگیری از این امر وجه الزام مالی چشمگیری در نظر بگیرید.
سپس باید در سامانه تصمیم طلاق ثبت نام کنید تا به مشاور بهزیستی معرفی شود که این ها در عرض یک روز قابل انجام است.
بعد از این شما از طریق بهزیستی به مشاور ازدواج و طلاق معرفی خواهید شد که پس از مراجعه در حدود سی تا چهل و پنج روز ممکن است این مشاوره طول بکشد.
اگر نظر مشاور بر این باشد که امکان سازش شما وجود ندارد گواهی عدم امکان سازش صادر خواهد کرد که بعد آن می توانید با پیوست آن دادخواست طلاق دهید. اگر می خواهید سریعتر نتیجه بگیرید، بهتر است از وکیل استفاده کنید.

سلام
با توافق یکدیگر دادخواست طلاق می دهند و بعد از گذشت یک سری مراحل رای صادر خواهد شد
در مورد حقوق مالی هم یا باید به طور کامل پرداخت گردد یا با یکدیگر توافق نمایند

اگر طلاق به درخواست زوج باشد می بایست حقوق مالی زوجه ایفا شود، لیکن در طلاق توافقی با توافق نسبت به تمامی امور و سرعت بیشتری انجام خواهد شد.

باسلام زوج وزوجه به صورت توافقی وباپرداخت تمام حقوق زوجه می توانندازهم جداشوند.

با درود؛
کاربر محترم؛ اصـولا زوج در هر برهه زمانی می تواند اقدام به درخواست طلاق همسر خود نماید. ولی برای این منظور باید تمامی حق و حقوق زوجه اعم از مهریه و نفقه و تنصیف اموال و اجرت المثل ایام زناشویی و ... زوجه را پرداخت و یا تعیین تکلیف نماید..

سلام باید حقوق زن را پرداخت کند ومی تواند بصورت توافقی از هم جدابشوند یا یکطرفه خو دزوج اقدام کند که باید تشریفات قانونی را هم رعایت کنند

درود
می توانید بصورت توافقی یا بصورت دادخواست یکجانبه از طرف زوج اقدام نمایید در صورت یکجانبه باید حقوق مالی زوجه را پرداخت یا تعیین تکلیف نمایید