مگه میشه یکی تهمت بزنه بعد هنوز نه ثابت شده نه هیچی؛ ممنوع الخروج کنه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲۶ #31602568

طرف مقابل به دلیل دشمنی اتهام دزدی زده و گفته مبلغ بالای طلا و دلار دزدیده شده درصورتیکه اصلا فرق طلا و دلار را نمیدونه بعد هنوز در کلانتری رفتم و مدارک بردم و نشان دادم حرف مفته بعد میگه
ممنوع الخروجت میکنم

هنوز پرونده دادسرا نرفته

مشاوره حقوقی افترا
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، ممنوع الخروجی تنها پس از شکیل پرونده و با دستور قضایی انجام می پذیرد

خیر امکانش نیست بعدازتشکیل پرونده

سلام
ممنوع الخروجی شامل یک مراحل قضایی صورت می گیرد .و صرف ادعا اثبات نمی شود .

خیر حتی اگه پرونده به دادسرا هم رفته باشه مامور کلانتری نمیتونه ممنوع الخروج کنه چون حتما باید قرار ممنوع الخروجی با دستور بازپرس مربوطه باشه

ممنوع الخروجی تنها به ادعا نیست و باید ادعا ثابت شود و دستور ممنوع الخروجی داده شود.

سلام
دستور ممنوع الخروجی را دادگاه صادر می کند.

سلام. تا پرونده به دادسرا نرفته و بازپرس قرار ممنوع الخروجی صادر نکرده، امکانپذیر نیست.