میگه باید به نرخ روز پول بهم بدی تا دوباره بهت واگذار کنم، چه کاری باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۷ #31599856

با سلام
مالک انبار خود را که ۱۰ متر است به غیر مالک ساختمان فروخته و وکالت بلاعزل به ایشان داده است
در صورتی که خریدار این مالک را گول زده و گفته در ساختمان مالک است و ادرس یه واحد را الکی در وکالت قید کرده است. الان هم به ایشون میگه باید به نرخ روز پول بهم بدی تا دوباره بهت واگذار کنم
این در صورتی است که از زمان گرفتن وکالت این انباری را به قیمت بالایی اجاره داده است
چه کاری باید کرد؟

مشاوره حقوقی قراردادهای واگذاری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در قانون راجع به فروش پارکینگ یا انباری به غیر مالکین ممنوعیتی نیست اما در رویه قضایی می توان ابطال آن را درخواست نمود چون فروش آن مستلزم رفت و آمد افراد به جزء ساکنین می گردد