از چه زمانی خسارت حساب می شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۶ #31570773

در قراردادی که با سازنده ملک بستم برای خسارت عدم انجام تعهدات در تحویل ملک روزی ۲۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است؟ تا بحال ۳۶۰ روز تاخیر در تحویل ملک داشته است ایا دادگاه این ۳۶۰ روز را محاسبه می کند یا از زمانی که از سازنده شکایت کنم تاخیر روزانه محاسبه می شود؟

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مهلت ایفای تعهد در قولنامه درج گردیده است، لیکن از آن تاریخ محاسبه خواهد گردید

سلام
شما می توانید خسارت تاخیر در تحویل را از زمانی که طرف به تعهدات خود عمل ننموده است مطالبه کنید و دادگاه در صورت استحقاق شما از همان تاریخ رای صادر می‌نمایند

اصولا می بایست از تاریخ مقرر در قرارداد و عدم انجام تعهد محاسبه گردد، مگر اینکه طبق قرارداد ایفا تعهد مزبور در گرو انجام تعهدی از سوی شما بوده باشد.

از تاریخ مقرر در قرارداد که می بایست ملک تحویل میزشده، خسارت محاسبه می شود.