آیا درخواست فرستادن عکس از دختر مجرد جرم است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۴۶ #31557070

سلام خسته نباشید
اگر دختر مجرد عکسی از چهره ی خود بفرستد چه در آن عکس، آن دختر با حجاب باشد چه بی حجاب، آیا مصداق رابطه نامشروع است؟
لطفا به هر دو سوال من پاسخ دهید. جسارتا یعنی هم بگویید که آیا درخواست عکس از چهره ی دختر مجرد جرم است؟ سپس بفرمایید اگر آن دختر مجرد عکسی از چهره ی خود بفرستد چه در آن عکس، آن دختر با حجاب باشد چه بی حجاب، آیا مصداق رابطه نامشروع است؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف عکس فرستادن مصداق جرم رابطه نامشروع نیست،مگر اینکه از آن عکس سواستفاده و یا پخش شود یا...ک جرم رابطه نامشروع نیست و جرم خاصی است.

خیر هر دو مورد جرم نمی باشد و نص قانونی در این رابطه وجود ندارد

سلام اگردر کنار ادله وپیامک های دیگری باشد می تواند ارتباط نامشروع باشد به هر حال نیت طرفین از این رابطه می تواند در نظر دادگاه مبنی بر صرور رای برائت موثر باشد خصوصا اگر تصاویر مستهجن نباشد

سلام
۱-خیر
۲-صرف عکس فرستادن مصداق جرم رابطه نامشروع نیست،مگر اینکه از آن عکس سواستفاده و یا پخش شود یا...ک جرم رابطه نامشروع نیست و جرم خاصی است.

رابطه نیست ولی جرم خاص رایانه ای هست چه با حجاب و چه بی حجاب

خیر بنظر نمی رسد جرم باشد هر چند شرعا کار اشتباه ی است اگر سونیت همراه با شد