به بنده اتهام فروش مال غیر زدند، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۸ #31550723

عرض خسته نباشید.
بنده چند سال پیش مدیر ساختمان بودم در تهران منطقه رباط کریم.صاحب یکی از واحدها به من گفتن که واحد من را اجاره بده. من هم یکی رو پیدا کردم برای اجاره. با صاحب خانه هفتم قرار داشتم بنگاه ولی مستاجر یکم بار آورد توی ساختمان. بنده مجلور شدم وسایل ایشان را جلوی واحد بگذارم فردای آن روز صاحب واحد آمد و کلی داد بیداد کرد که نبلید بارت و میزاشتی جلوی واحد من. حالا آخر سر کنار امد و واحد اجاره داد به آن مستاجر قبل از اینکه صاحب خانه بیاد مستاجر پیش پول خانه را به بنده داد.از جایی که من بدهکار بودم از حسابم کم شد و بنده کلی خواهش منت کردم که پول شما رو پس میدم. فقط تونستم دو میلیون پس بدم. حالا مستاجر برایم شکایت کرد و اتهام فدوش مال غیر زد. و حالا با صند آزاد شدم. و حالا با مستاجر صحبت کردم که در ۱۲ قسط بهش پرداخت کنم که ‌توافق کردیم. حالا بنده میترسم برم دادگاه بخاطر اینگه شاید زندانی بکنن من و. لنده یک بچه اتیسمی دارم که نباشم واقعا بچه ام از دستم میره. خواهشن کمکم کنید که چیکار کنم.خواهش و خواهشا

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به توافق شما و نهایتا اعلام رضایت مستاجر .
پرونده شما با مصالحه بسته خواهد شد.

با سلام
اگر مالک خود حاضر و ملک را اجاره داده ( تنفیذ نموده ) لذا انتقال یا فروش مال غیر مشمول عمل شما نخواهد شد و چون مشکل شما فعلا حقوقی است و در صورت عدم تمکن مالی میتوانید دادخواست اعسار و بصورتد اقساطی پرداخت نمایید و حبسی برای شما در کار نخواهد بود.

درود بر شما
اگر مالک قرارداد را امضا کرده باشد،عنوان انتقال مال غیر رد میشود.
ولی اگر شما قرارداد را امضا کرده باشید از راههای دیگر از جمله وجود شاهد معتبر یا دلایلی مبنی بر اجازه و رضایت مالک را باید ارائه کنید تا تبرئه شوید.