آیا رویه قضایی جهت رسیدگی به موضوع فوق در رابطه با قراردادی که چک تضمین تخلیه دارد و قراردادی که فقط دو شاهد دارد و چک ضمانت ندارد تفاوتی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۴۴ #31547155

باسلام
بنده مدیر مشاور املاک هستم
**در رابطه با تخلیه عین مستاجره **
_ آیا رویه قضایی جهت رسیدگی به موضوع فوق در رابطه با قراردادی که چک تضمین تخلیه دارد و قراردادی که فقط دو شاهد دا رد و چک ضمانت ندارد تفاوتی دارد؟
هرچند در عرف فعلی چک ضمانت اخذ
نمی گردد.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مفاد قرارداد در این خصوص ملاک عمل بوده و چک تضمینی تاثیری در تخلیه مورد اجاره ندارد

با سلام،از شرایط قانونگذار در صدور دستور تخلیه فوری با انقضای مدت اجاره،امضای اجاره نامه توسط دو شاهد است و چک در این رویه اثری ندارد

با سلام
با توجه به قانون روابط موجر و مستاجر ، وجود چک هیچ تاثیری در فرآیند تخلیه از منظر قوانین و محاکم ندارد .

قرارداد فی مابین و شاهد اهمیت دارد.
چک ضمانتی ذکر شده در قرارداد (مستاجر،موجر)چندان تاثیری در تخلیه با قرارداد بدون چک تضمینی ندارد

درود
وجود چک تخلیه در روند تخلیه تاثیری ندارد.

قرارداد توافق اراده حاصل بین دو یا چند نفر مهم می باشد وجود شاهدم باعث تداوم بهتر اعتبار قرارداد می گردد
(چک ضمانتی ذکر شده در قرارداد (مستاجر،موجر)چندان تاثیری در تخلیه با قرارداد بدون چک تضمینی ندارد )

با درود
گرچه مطابق قانون ۱۳۷۶(روابط موجر و مستاجر)، دو شهود برای انعقاد عقد اجاره نیاز است.

اما در پاسخ به پرسش شما چکی که شما تحویل می‌گیرید، جنبه بازدارنده دارد، گرچه سند تجاری است و می‌توان اجرا گذاشت.
لیکن در جریان پروسه تخلیه اثری ندارد.