تهدید به مرگ نموده، چطور اقدام قانونی کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۴۳ #31541572

سلام
وقت بخیر من اکانت کلش و پابجیم با هم دادم بعد چند روز طرف بهم پیام داده بازی نمیاره حتی خودم با هزینه خودم رفتم جاش الان تهدید به مرگ کرده منو بهش حتی گفتم نصف پول براش فرستادم گفتم جیمیل رمز بهم بده پیام داده همه پول بزن بعد بیا جام رودرو بهت بدم کلا زده زیرش و تهدید مرگ کرده منم از ترس نصف پول دادم

مشاوره حقوقی تهدید
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و با ادله کافی به اتهام تهدید علیه ایشان اقامه دعوا کنید

سلام وقت بخیر
باتوجه به مدارک و مستنداتی دارید که میتوانید با استناد به مدارک مزبور شکوائیه خود را مبنی بر تهدید به مرگ در مراجع صالحه تنظیم و تقدیم نمایید در صورت اثبات جرم تهدید متهم به شلاق تا ۷۴ضربه یا زندان از دوماه تا دوسال محکوم خواهد شد.

بادر دست داشتن مستندات با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی طرح دعوا نمائید

به عنوان تهدید به قتل می توانید علیه ایشان شکایت کنید

درود بر شما، با در دست داشتن مدارک تهدید، می‌توانید شکایتی از ایشان مبنی بر تهدید به قتل و اخاذی تنظیم و پیگیری نمایید.

با سلام
ضمن مراجعه به یکی از دفاتر خدمات قضایی در این خصوص شکایت نمایید.

میتوانید درخصوص تهدید به قتل و اخاذی شکایت کنید