آیا با نشون دادن قرراردادمون به دادگاه, دادگاه بهم نامه میده که بانک از رو سیستم برداره؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۵۵ #31528720

با سلام
بنده به یک آقایی چک دادم که یک کاری رو برام انجام بده { گرفتن وام بود } و قرارداد هم داریم که اگر وام جور نشد حتی توی قرارداد تاریخ هم ثبت شده که اگر ایشون تو تاریخ مقرر نتونه وام رو جور کنه چک رو پس بدن و پاس نکنن و حتی توی قرارداد هم نوشتن که اون آقا حق و اجازه تحویل چک بنده به کسی دیگه رو نداره وگرنه خیانت در امانت میشه تارخ مقرر تموم نشد و ایشون نتونست وام رو برای من جور کنن و رفتن روی چک بنده برگشت زدن و تماس هم باهاشون میگیرم جواب نمیده از طریق پلیس +۱۰ براشون درخواست فرستادم جواب نمیده . الان حیاب من چک برگشتی روش هست و نمیتونم هیچ کاری بکنم . بانک هم میگه یا لاشه ی چک یا باید چک پاس بشه یا از طرف مقابل رضایت نامه بیار تا از رو سیسیتم پاک کنیم .
الان بنده چکاری میتونم بکنم آیا از طریق دادگاه با نشون دادن قرراردادمون به دادگاه ؛ دادگاه بهم نامه بده که بانک از رو سیستم برداره ؟ و اون یه نفر میتونه کاری بکنه و بعدا برام مشکلی ایجاد بشه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی چک
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بدوا به ارسال اظهارنامه اقدام نمایید.

ابتدا اظهارنامه ارسال کنید

بدوا اظهارنامه ارسال کنید.

با احترام ، ابتدا اظهارنامه ارسال کنید.

خیرشمابایدچک راپاس کنیدوبعدازطریق دادگاه درراستای شکایت شمااستعلام بگیرید

وقت بخیر ابتدا اظهارنامه ارسال کنید

سلام به استناد قرار دادتنظیمی و طرح این مسئله که قرار بر استرداد چک به شما بوده شکایت خیانت در امانت مطرح نمائید