رایی که تجدیدنظر دیوان عدالت اداری صادر کرده؛ آیا بنفع من صادر شده یا به ضرر من؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۴۹ #31528363

رجع رسیدگی : شعبه بیست و چهارم تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

تجدیدنظرخواه: سپاه شهدای آذربایجان غربی

تجدیدنظرخوانده: آقای ---------------------

موضوع تجدیدنظرخواسته: اعتراض به دادنامه صادره از شعبه ۳۱ بدوی دیوان عدالت اداری به شماره ------------مورخ ۱۹/۷/۹۹

گردش کار: شاکی به موجب دادخواست تقدیمی در مرحله بدوی خواسته خویش را الزام به احیای سوابق خدمتی (جبهه) از ۱۸/۲/۶۵ الی ۲/۷/۶۷
اعلام که طی دادنامه معترض عنه رای به ورود شکایت صادر شده است و تجدید نظر خواه در اعتراض به دادنامه مزبور اظهار داشته است که رعایت
مقررات قانونی با توجه به مدارک ابرازی با این توضیح که نامبرده در ایام مذکور به عنوان سرباز وظیفه خدمت نموده و کارت پایان خدمت دریافت
کرده و در حال حاضر تقاضای استفاده از ایام مذکور به عنوان بسیجی را دارد و پس از ثبت به کالسه فوق در این شعبه و انجام تشریفات مقدماتی با
بررسی دالیل تجدیدنظرخواه و مدافعات تجدیدنظرخوانده و با استعانت از خداوند سبحان ختم رسیدگی را اعالم و به شرح زیر مبادرت به صدور رای می
نماید.

«رای شعبه بیست و چهارم تجدیدنظر دیوان عدالت اداری»
با توجه به مفاد برگ ۵ تقدیمی از سوی تجدید نظرخوانده در پرونده که حاکی از ذکر ایام مذکور به عنوان ایام خدمت سربازی قید شده ، بنابراین احتساب
ایام مورد نظر به عنوان بسیجی و به لحاظ تفاوت مفاهیم این دو مورد توجیه قانونی ندارد، لذا تجدید نظر خواهی را وارد دانسته و در اجرای ماده ۷۱
قانون تشکیالت و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری، رای تجدید نظر خواسته نقض و حکم به رد شکایت شاکی صادر می گردد. این رای قطعی است.

آیا این رای بنفع من صادر شده یا به ضرر من؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شکایت شاکی رد گردیده است.

سلام رد بدوی نقض و شکایت شاکی رد گردیده

باسلام
این رای به نفع تجدیدنظر خواه ( سپاه) صادر گردیده.

با درود رای بر علیه شاکی است.

بااحترام اگر بیشتر از زمان خدمت سربازی مثلا اگر ۲۴ ماه بوده و شما ۴۰ ما خدمت نموده باشید مابقی ۲۴ میشود لحاظ نمود در غیر اینصورت خیر

رای به ضرر شاکی می باشد .

با سلام
شکایت شاکی به طور کلی مورد تایید قرار نگرفته و رد شده است .