راه های قانونی توقیف اموال را پس از انتقال به غیر توسط بدهکار را بطور کامل تشریح نمایید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۴۵ #31525137

سلام علیکم...بی زحمت راه های قانونی توقیف اموال را پس از انتقال به غیر توسط بدهکار را بطور کامل تشریح نمایید...ممنونم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر باتوجه به لحاظ رکن معنوی جرم فرار از دین یعنی سونیت و آگاهی از مدیونیت خود به غیر شخص اموال خودرا به دیگری انتقال دهد با اثبات ارکان وجوب اثبات و محرزبودن بزه ارتکابی یعنی فرار از دین میتوانید با محکومیت مدیون در آخرالامر و اثبات بزهکاری ایشان کلیه نقل و انتقالات شخص مدیون به تبع محرز بودن صوری بودن معاملات باطل میگردند و در واقع با ابطال با توجه به اثر قهقرایی درواقع هیچ معامله ای و به تبع انتقال اموالی نیز شکل نگرفته است و شما میتوانید اموال مربوطه را به نفع خود توقیف نمایید

سلام
اگر بدهکار اموال خود را به شخص دیگری انتقال دهد و معامله ایشان صوری و به قصد فرار از دین باشد کسی که طلبکار است باید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست ابطال معامله مذکور را تقدیم تا به دادگاه عمومی حقوقی ارسال و آن دادگاه رسیدگی و حکم مقتضی صادر نمایند