راه حل منطقی برای حل این مشکل چیست و چقدر زمان میبرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۹ #31524747

سلام و وقت بخیر
بنده به تازگی دستگاهی رو به شخصی فروختم که قرار شد نیمی از وجه نقدا و مابقی طی چند فقره چک پرداخت گردد. چک ها متعلق به شخص خریدار نبود، ایشان را ملزم به امضا کردن پشت چک به عنوان ضمانت پرداخت کردیم و در قولنامه ای که بینمان نوشتیم و موجود هست، البته نه به صورت رسمی، قید شده که دستگاه تا پاس شدن آخرین چک به امانت نزد خریدار میماند، اکنون که زمان اولین چک خریدار رسیده، چک به علت عدم موجودی برگشت شده و اینجانب از صاحب حساب و ضامن (خریدار) شکایت کرده و ثبت دادخواست کرده ام، شخص خریدار هم اکنون با اظهار اینکه نتوانسته پول تهیه کند و همچنین استفاده کردن از دستگاه در طول این مدت، خواستار برگشت دستگاه و پس گرفتن پول خود هست که البته مورد توافق ما نیست.
راه حل منطقی که برای حل این مشکل چیست و چقدر زمان میبرد؟
آیا امکان گرفتن وجه چکها در صورت اعراض خریدار هست؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نسبه به چک ها دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید.

و اگر وجه التزامی قرارنداده اید
ایشان حق فسخ یک طرفه قرارداد را ندارد
و امکان مطالبه وجه چک ها وجوددارد

متن قراردادتان باید مطالعه شود تا بهتر کمک کنیم به شما
اگر درمتن قرارداد وجه التزامی برای فسخ یک طرفه در نظر گرفته باشید می توانید مطالبه کنید