بعد از گواهی انحصار وراثت باید چیکار کنیم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۱۴ #31516842

سلام من همسرم فوت کرده بچه ای نداریم خانه به نام همسرم هست الان انحصار وراثت کردم میخوام خانه را به نام خودم بزنم انها راضی هستن میخواستم بدانم الان باید چیکار کنیم تا خانه را به نام خودم بزنم

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید با وراث دیگر به دفتر اسناد رسمی مراجعه نمایید تا وراث نسبت به انتقال سهم خود به شما اقدام نمایند می توانید در این خصوص صلح نامه مبایعه نامه و یا وکالت فروش نیز تنظیم نمایید

سلام اسامی وراثی که نامشان در گواهی انحصار وراثت امده باید در دفتر اسناد ضمن عقد صلح سمهمشان را به شما واگذار کنند تا به وسیله این صلحنامه ، سند را به نامتان بزنید.

پس از اخذ گواهی انحصار وراثت باید در دفاتر اسنادرسمی در قالب عقد صلح سهم الارث، سایر وراث سهم خود از ملک را به شما منتقل کنند.

با درود
سایر وراث بایستی سهم خود را به شما منتقل نمایند.

وراثی که در انحصار وراثت آمده سهم خود را به شما صلح کنند در دفتر اسناد رسمی و شما سند بگیرید

با سلام وراث طی یک صلح نامه محضری سهم ملک را به شما صلح کنند اگر هم فوت ایشان بعد از سال ۹۵ بوده باشه احتیاجی به مالیات بر ارث نیست ...

حتما باید رضایت سایر وراث ( پدر و مادر متوفی) را جلب نمایید.
نکته مهم در این باره این است که اخد توافقنامه فقط باید در دفاتر اسناد رسمی صورت پذیرد.