باید از چه راهی بفهمم اونی که گزارش منو داده چه کسی بوده؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۵۹۵ #31513947

سلام وخسته نباشید خدمت شما حدود بیست روز پیش داخل یک روستا کلانتری همان شهرستان با ایست واسلحه جلو ماشین من رو گرفتند گفت بزن کنار ترمز کردم وقتی پیاده شدم یکی از مامورها با یه کف دست محکم زد رو سینه ام و از ماشین چند قدم به زور دورم کرد سریع کلید ماشین دراورد وبهم دست بند زد ماشین زیر و رو کردن و تکرار میکردن که اسلحه رو کجا گذاشتی من هم که اسلحه ای نداشتم اخرش دوگرم شیشه ویک گرم شیره تریاک با یک گرم تریاک وپایپ از زیر صندلی خودم دراوردن من هم ناچار شدم گفتم مصرف شخصی خودم هستن با اینکه اصلا از اون مواد خبر نداشتم داشتن میبردن کلانتری یکی ازدوستام دیدم بهش گفتم زنگ بزن به عموم یکی از مامورها گفت به رهبر هم که زنگ بزنی آزاد نمیشی خودت خسته نکن چون گزارش ماشینتو دادن به کلانتری بردن کلانتری یه شب بازداشت بودم صبح بردنم دادگاه با ۷۰ میلیون وثیقه خودم وماشین ازاد شدیم دیروز از طریق ابلاغ دوباره منو احضار کردن به دادگاه کیفری نامه رو بردم یه نگاه به نامه کردن گفتن برو خونه حکم صادر میشه بهت ابلاغ میشه حالا من میخام بدونم مگه دیروز که من رفتم دادگاه نباید قاضی برام حکم صادر میکرد که دوباره گفت برو تا بعد وبعد اینکه من باید از چه راهی بفهمم اونی که گزارش منو داده کی بوده و علت کاری که کرد چی بود چون هرکس گزارش داده پس خودش هم اون همه مواد توماشین من گذاشت

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام منتظر صدوررای باشید.

سلام تامل فرمایید تا رای صادر گردد

در انتظار صدور رای باشید.

با احترام باید منتظر صدور رای باشید

امکان اطلاع در این خصوص وجود ندارد.
مدت زمان صدور رای مشخص نیست

باسلام
باتوجه به اینکه شما اعلام کردید مواد برای مصرف خودتان است بسختی میتوان در این خصوص دفاعی کرد که شخصی آنها را جاسازی کرده که شمارا در مظان اتهام قرار دهد.
شما به قید وثیقه آزاد هستید .
امکان شناسایی هویت شخص اعلام کننده برای شما وجود ندارد.

با درود
همان روز حکم صادر نمیشود،ممکن است فقط گزارش ۱۱۰ به صورت ناشناس باشد